Skip to content Skip to footer

Deze mantra veranderde mijn leven!

Onzeker als ik was wilde ik dit graag veranderen. Via de bedrijfscoach kwam ik terecht op een meditatie app die mij weer bracht naar de mantra van Robert Bridgeman. Deze mantra veranderde mijn leven.

De kracht van een mantra.

Wat is een mantra en wat is de kracht ervan? Een mantra is niet veel meer dan 1 of meerdere zinnen die je meerdere keren herhaalt. In de herhaling zit de kracht. Dit is ook waarom pesten zo goed werkt. Als jij meerdere keren per dag/per week tegen iemand zegt dat diegene lelijk is, de bril stom is etc. Dan gaat die persoon dat geloven. Je gaat de waarheid creëren en daarna leven. Om een nieuwe waarheid te creëren zal je dus opnieuw aan jezelf moeten vertellen wat je bent. Dus stel jij vind jezelf altijd lui en lelijk. Dan is het nu zaak om hier een andere mantra voor in te zetten. Je zal jezelf vaker moeten vertellen dat je actief en knap bent.

Ik ben sterk

En dat is precies wat ik deed (en ook nog doe) met de krachtige mantra van Robert Bridgeman.

  • Ik ben sterk
  • Ik ben krachtig
  • Ik ben in balans
  • Ik ben liefdevol
  • Ik ben gezond
  • Ik ben gelukkig
  • Ik ben volmaakt

Door dit regelmatig te herhalen ging ik ernaar leven. Als ik mij down voelde zei ik tegen mezelf: Ik ben sterk, ik ben krachtig etc. En ook nog als ik tijdens het sporten even een stem in mijn hoofd heb die zegt dat het niet gaat zeg ik tegen mijzelf: Ik ben sterk, ik ben krachtig en dan til ik meteen de gewichten op die waarvan ik dacht dat ik ze niet kon tillen.

Je zal het eerst niet geloven

Als je gedachten dat je slap en lui bent zo vastgeroest zitten dan zal het een tijdje duren voordat je de nieuwe gedachten gaat geloven. Het is een proces. De kracht zit hem in herhaling en dat kan altijd en overal. Het kan bij het opstaan, tijdens het sporten of wandelen. Vlak voor een spannend moment overal. Het is de ware oppepper. En sinds ik dit ben gaan herhalen geloof ik er ook echt in. Nu roep ik vol overgaven en geloof deze mantra, want ik WEET en VOEL dat ik het ben en ik WEET en VOEL dat jij dit ook bent!!

YES YOU ARE!!

Meer power? Bestel mijn e-book en ga 12 weken aan de slag met je gedachten!

Leave a comment